Posted on

Съвети за опаковане

Днес си позволихме да ви дадем някои практични съвети за опаковане на багажи при преместване на дома или офиса. Може да ги използвате най-рационално за да предпазите имуществото си от повреди и неприятности.

 Вече над двадесет години ние се занимаваме с опаковъчни материали като кашони, чували, стреч фолио, специални хартии и други. Именно поради това знаем какво е нужно на едно семейство при пренасяне на предмети, мебели и прочие.

На първо място залепете дъната на вашите кашони и горната им част когато се напълнат до горе. Сложете две ленти тиксо по напречната част на кашоните и една лента в централната им част. В случаи, че остановите нестабилност на опаковките залепете и тяхните краища.

Втората важна стъпка според нас е използване на обемни кашони за по-леки вещи а за по-големите малки съразмерими опаковки. Това са правила, които не бива да забравяте тъй като са изключително важни за постигането на добър краен резултат при опаковане.

Продължаваме със съвет за пакетиране на чупливи предмети. Тук строго препоръчваме да ползвате двойно подплатени кашони, на чието дъно да поставите мека хартия. Това ще предпази вашите чаши и чинии. Овивайте всичко разделно така, че да му осигурите допълнителна сигурност по време на преместване и транспорт. Не на последно място групирайте предметите и ги надпишете така, че товарачите да знаят какво е съдържанието на всеки от кашоните.

Ако не разполагате с подходящи за преместванията ви кашони може да прегледате каталога в нашия онлайн магазин за опаковки. Тук ние сме ви дали голям избор от най-различни материали, които сме сигурни, че ще ви влезат в работа. Надяваме се нашите съвети да са били полезни и очаквайте продължението им в следащите публикации. Всичко хубаво.