Posted on

Купете кашони на идеална цена

За разлика от много фирми продаващи опаковки и специално кашони ние се опитваме да предложим най-добрите цени на клиентите. Обикновено когато купувате картонените средства за опаковане вие заплащате ддс, превоз и какви ли не други неща. При нас такива практики липсват и продаваме всички опаковъчни материали с големи намаления, които може да видите в сайта ни.

Много от кашоните, които предоставяме на потребителите са наше производство. Разбира се, че сме предвидили и на едро както и услуги по преместване на имуществото ви за ваше допълнително улеснение. Направихме Онлайн магазина за опаковки във вид чували, кашони, аеропласт и други за да можете да правите по-лесни поръчки без да е необходимо телефонно обаждане или писане на електронни писма.

Идеални цени и грамотно обслужване това гарантираме ние професионалния опаковъчен екип на Kashoni ORG, който работи денонощно във ваша полза. Направете заявките си а ние ще ги обработим скорострелно. От скоро предлагаме и доставка на кашони във всички български градове но с тази наша услуга ще ви запознаем в следващата ни публикация.

Откакто продаваме кашоните си през интернет спечелихме интереса на мнозинство фирми и търговски вериги в страната, които имат интерес към качеството на артикулите ни за опаковане. И поради факта, че сме сериозни хора ние се развиваме с всеки следващ ден и искаме да ви вдъхнем доверие в развитата от нас дейност.

Сертификатът за качество на продуктите ни краси стената на нашия офис но по-важното е, че освен него ви предложихме още безплатна доставка за София, отстъпки, разширен асортимент опаковки и много други изненади, които гарантираме ще продължат и в бъдеще.

Тук в блога сме описали подробно отделните опаковки представени с наша марка. При въпроси сме дали координатите си чрез, които да се свържете с нашите доставчици и да получите необходимата за вас и вашата фирма информация. Основната презентация на нашия продуктов каталог може да видите на главната ни страница и да селектирате нужните ви опаковки още сега.