Posted on

Нашите кашони за обществото

Благодарим на всички, които поръчаха кашони и опаковъчни материали чрез нашия нов онлайн магазин за опаковки. Скоро ние ще предложим още добри продукти, които да приложите за вашия дом или бизнес. Както сами може да се уверите от посещението на уеб сайта ни всички материали, които предлагаме държат европейско качество и са на цени, които може да си позволите.

Освен, че се занимаваме с продажба и изработка на кашони ние предлагаме и допълнителни опаковъчни материали. Аеропласт, тиско и прочие (виж каталога в сайта). За вас сме предложили бърз и лесен начин да поръчате благодарение на вградения виртуален магазин. До скоро връзката с обществото се осъществяваше по телефона и по този начин се договаряха доставките на кашони велпапе и други видове опаковки. Сега всичко е доста по-лесно като единствено трябва да добавите избрания от вас материал в кошницата.

Бърза доставка на кашони към всеки дом и офис

Според интереса към нашия онлайн магазин за кашони можем да твърдим, че клиентите търсят качеството. Ние им го предлагаме на добра цена и това може би е причината за популярността особено сред интернет потребителите. Повечето хора търсят картонени опаковки за да съхранят различни вещи в домашни складове или стоки за търговията си. От блога можете да получите свободна консултация отнсоно грижите за кашоните, различните им видове и възможности за употреба.

В най-скоро време ще отворим потребителска рубрика, в която освен, че ще може да споделите мнението си относно продуктите ни, ще получите опцията да зададете вашите конкретни въпроси свързани с опаковане на имущество. Ако обаче искате да осъществите контакт с нас  то може да го направите като използвате имейла ни. Вашите поръчки ще бъдат обработени скорострелно и ние ще доставим кашоните ви там където поискате. Благодарим, че отделихте от времето си за да посетите нашия сайт и ви желаем всичко добро.

С най-топли чувства екип Kashoni.ORG