Posted on

Ново в онлайн магазина за кашони

Вече освен различни по размер трипластови и петпластови кашони нашия онлайн магазин предлага и над пет вида опаковъчни материали. Поръчайте онлайн аеропласт и Крафт аеропласт с велпапе, сезалови чували с тиско (скоч), стреч фолио и дори амбалажна хартия.

Под всеки артикул и опаковка ще видите цената а чрез клик върху бутона купи и съответния продукт ще можете да го добавите в количката. Пазаруването на кашони и опаковки от нас е по-лесно и удобно за потребителите защото ние мислим за вас.

Избраните от вас кашони за опаковане на дрехи, стоки и материали или опаковъчните пособия като стреч фоли, аеропласт и други ще пристигнат при вас чрез наш куриер. Ще имате възможност да направите оглед на материалите и да ги върнете в случай, че откриете някакъв проблем. Ние държим нашите клиенти да останат доволни от обслужването и предложените в сайта кашони и други видове опаковки. В блога пък четете съвети и инструкции за опаковане на различни вещи от дома или офис ви.

Нашият онлайн магазин за кашони се радва на добра посещаемост и ние благодарим на всички, които поръчаха опаковки и материали за пакетиране от нас. С времето имаме планове да разширим възможностите си като предложим допълнителни продукти в сайта. Новост при нас е, че можете да закупите машинка за опаковане, която особено практична за голяма част предприятия и частни фирми.

Ако имате проблеми с нашите кашони или опаковането на продуктите ви може да задавате въпроси като използвате менюто за контакти с kashoni.org. Коментирайте и нашите предложения в блога ни като се надяваме на градивни добронамерени забележки. Пожелаваме на потребителите си да използват качеството на нашите материали винаги когато имат нужда от опаковане и приятен ден от нас!