Posted on

Нашият онлайн магазин за кашони е на лице

За онези, които още не знаят нашия онлайн магазин за кашони е на лице. От години наред ние предлагаме опаковане и опаковъчни материали – кашони както и производство на последните за фирми и домашни потреби. До сега практикувахме продажба на кашони след поръчка по телефона като прибавяхме и доставка за София. От днес можем да се похвалим и с възможност да купите опаковки директно от нашия сайт.

Доста време ви обещавахме, че ще вградим възможността за закупуване на картонени кутии и кашони от Кашони ОРГ и ето, че най-накрая вие можете да го направите. Изберете кашона, от който се нуждаете кликнете върху бутона „Купи“ и попълнете вашите данни. След това очаквайте връзка с вас и доставка на нужните ви опаковъчни продукти. Пазарувайте опаковки от нашия онлайн магазин за кашони днес. За фирмените ви нужди, за търговските обекти, които управлявате или за опаковане на вещи при преместване на дома.

Други опаковъчни материали от нашия онлайн магазин за кашони

Тъй като ние сме специалисти в опаковането на стоки и вещи предлагаме и пълен асортимент от опаковки и материали за запечатване на кашони, предпазване на мебели и други подобни. Изберете аеропласт с велпапе, тиско, стреч фолио, чували и други. Пълната гама от опаковки вижте на нашата главна страница, към която сме посочили адрес в публикацията. 

В случай на въпроси относно опаковане в кашони, чували и използването на различните материали и инструменти свържете се с нас и потърсете помощ от най-добрия онлайн магазин за кашони.

Благодарим че избрахте Kashoni ORG за вашите нужди от опаковане и то на най-добри цени. Ние можем да предложим и специални оферти за магазини, предприятия и офиси. Свържете се с нас. Довиждане.