Posted on

Закупете си нови кашони запазете имуществото ви

Новите кашони са добро решение за това да съхраните вашето имущество. Вероятно вие вече сте опаковали някакви ваши сантиментални ценности но ги държите години наред в мазето като все се надявате да дойде деня, в който ще направите така нужното им преместване. Ето защо ние ви препоръчваме да си набавите чисто нови кашони, които да гарантират сигурността на вашите вещи при пренос.

Ако сте изчели и другите ни статии вие знаете, че се занимаваме с продажба и производство на кашони като ще ви предложим точно онова, от което имате спешна нужда за опаковане. Имаме предложения на склад а и приемаме поръчки така, че просто очакваме да се свържете с нас и да ни предоставите информация за вещите, които искате да пакетирате/запечатате.

Повярвайте ни хубава практика е кашоните да бъдат подменяни периодично. Разбирасе издръжливостта на даден кашон може да е много продължителна но не е добра практика да пазите въпросните опаковки с години защото през цялото това време сте ги подмятали насам-натам, блъскали сте ги, заливали сте ги и прочие, което само по себе си крие риска за имуществото в тях.

От нас очаквайте да публикуваме статии свързани с процеса на работа за производство на кашони, които смятаме ще бъдат интересни на всеки, който се интересува от въпросните опаковки и желае да разбере как се случват нещата. За нашата техническа база и опаковъчни материали и всичко, което представлява интерес за вас ще четете само тук. Разбирасе остават и офертите ни за продажба на кашони като за всяка от тях сме направили отделна публикация пряко свързана с нужният ви труд.
Ще продължим да ви консултираме по тези и други подобни въпроси когато се свържете с нас на дадените контакти в блога. Изпращаме ви поздрави и ще сме ви благодарни ако работим по нуждите ви.

h7