Posted on

Кашони за цялата страна

Кашони.ОРГ отново презентира възможноста за продажба на опаковките си в цялата страна като включва удобство за клиентите като дизайн, доставка и други. Ние одобряваме вашите поръчки за кашони още в деня когато се свържете с нас и правим доставката най-късно до един ден освен, ако случаят не спешен.
Както добре знаете ние сме професионалисти на ниво опаковане и предоставяме пълният си аресенал от нужни за вашето преместване материали като аеропласт, опаковъчна хартия, стреч фолио и пособия за залепване. В случай не успеете да се оправите сами с предметите, които ще опаковате може да се допитате до нас за съвета, по телефона или прочитайки публикациите тук в блога.

При желание за покупка на кашони извън столицата молим клиентите ни да се свържат поне един ден по-рано с екипа за да можем да оточним подробностите по желаната бройка, размерите и евентуалната доставка на място в случай, че я изискате. Имаме налични в склада всички описани в сайта ни варианти и размери като по ваше желание можем да изработим специални решения по ваш вкус.

Много бихме искали да ви уведомим, че до този момент работим успешно с нашите партньори занимаващи се с опаковане и преместване в България като във всеки един момент можем да разчитаме на тях. Вие също можете да се възползвате от професионалните хамалски услуги като посетите сайтовте, които сме сложили като линкове в публикацията стига да имате нужда от преместване на имущество от дома или офиса ви.

kashonbЗа да обобщим още веднъж ще напишем, че когато се нуждаете от кашони за вашият склад, за вашето преместване или за друго свържете се с нас ние ще изпълним поръчката ви където и да се намирате в страната. За повече подробности очакваме обажданията ви и ви пожелаваме успехи във всяко ваше начинание.