Posted on

Богат и качествен избор на кашони

Това предлагаме ние КАШОНИ ОРГ , организацията по опаковане и продажба на всякакви видове кашони. Заповядайте за да закупите оригиналните стоки от нашият офис или поръчайте чрез сайта ни а ние ще доставим нужните продукти в срок от 24 часа. Богатият избор на размери, велпапе кашони за вашият склад, офис, преместване и където те са необходими ще ви бъдат представени когато и ако пожелаете да посетите нашият импровизиран шоурум в фирмата ни.

Другият начин за да разгледате какво продаваме е чрез настоящият сайт и разбирасе блогът ни където всяка седмица ви запознаваме с най-новото случващо се около фирмата ни както и с това, което можем да направим за вас.

kashon

Безспорното качество

Ако закупите кашони от нас ще се уверите в пълното им качество, не си и помисляйте, че някоя от продаваните стоки може да бъде повредена или дефектна ние държим на потребителите си и им даваме точно това, което искат а именно кашони в отлично състояние и годни да започнете опаковане още на мига. При вашата покупка вие ще получите непременната фактура, която ще гарантира за парите ви при покупката на дадена стока. Така надяваме се скоро да ни потърсите за да се уверите в написаното и гарантирано от нас качество, както е казал народа око да види, ръка да пипне.

Попитайте още за

Другите ни предложени опаковки от фирмата ни, отново от картонени материали специални по-малки кутии за, които подробности можете да намерите тък в блогът ни. Наемете нашите специалисти, които да опаковат вашите вещи и материали за предстоящи премествания или в случай, че развивате търговски дейности, ние сме имаме подръчни материли за залепване и стикериране на имуществото ви, но повече за тях другият път отново тук, ще ви чакаме да ни посетите.