Posted on

Заредете складовете си с нашите кашони

kashoni3954

Искате да складирате с качествени опаковачни материали, то тогава нашите кашони са вашият правилен избор. Когато имате кашони в складът си, вашият магазин е напълно осигурен за стоките ви, винаги можете да пакетирате онова, което сте закупули като ние също така предлагаме всякакви залепващи инструменти а при случай, че ви трабва услуга по преместване, то просто кликнете на линка в този текст.

Най-популярната практика при търговците като ние ще бъдем вашият магазин за продажба на кашони. Във всеки един момент, вие можете да правите заявки дори и по интернет като пишете на електронната ни поща, която можете да видите в сайта. Обадете се и поръчайте на едро, ние ще ви обслужим бързо, вещо и качествено като искрено се надяваме да останете доволни от това, което сме подготвили за складовите ви помещения, дори и за домашните ви потреби при архивиране на имущество, запазване на кашони в килери, мазете и за въобще за каквото ви потрябват те.

Доказателство за добри услуги

Само през 2010 година работихме с над 15 фирми на, които продадохме картонени опаковки (кашони и кутии) с които те опаковаха своите стоки. Не отчетохме нито една рекламация или оплакване, като продължаваме да подържаме връзка с фирмите, които използваха нас за покупки.

Нашият сайт и интернет блог също са не малко доказателство за стремежа ни да улесним начина по, който закупувате кашони. Новини от нашата фирма и динамична обектоориентиран интерфейс както и статии, които ви помагат да се ориентирате дали ние ще бъдем успешни при вас.

Очакваме ви скоро при Кашони.ОРГ

Заповядайте ние работим нон-стoп, бързо ще отговорим на всички, които искат да закупят картонени опаковки от нас. Дали сме пълни адреси, за пряка комуникация, ще очакваме да ни потърсите ако имате нужда от такива дейности. Пожелаваме ви професионални и лични успехи!