Posted on

Добра възможност за всеки искащ кашони

Кашони.орг новогодишните предложения за опаковане с кашони, склад, слагане на етикети, подготовка за преместване и спедиция въобще всичко, което ви вълнува спрямо добрите практики за специалните опаковки предложени на нашият интернет адрес. Новогодишният празник е на няколко дни разстояние и освен, че искаме да припомним за себе си и услугите ни ви желаем всичко най-хубаво през настоящата 2011 нека тя да бъде успешна и ползотворна за нуждите и стремежите ви. От блогът, който стои пред вас в този момент ще извличате най-пресната информация за фирмата ни и новите предложения, които ще представяме.

Списък на кашони и тяхната употреба :

– Кашони за бита (посуда, чупливи вещи, дребни предмети)

– Кашони за техника (телевизори, DVD-та и домашно кино, компютри, монитори)

– Кашони за бизнеса (всякакви видове стоки за складове/магазини)

– Кашони за ремонтни дейности (строителни материали, инструменти)

– Кашони от различни материали (двойно подплаетени, специално залепени)

Всичките ни видове кашони са класифицирани по определен ред и покриват норматива на качество изискано от ЕС защото ние се съобразяваме с най-добрите ни колеги от западна Европа. Когато закупите кашони (на едро и дребно) от нас вие ще имате пълният избор на продукта, различни начини на заплащане (кеш и с дебитна/кредитна карта) като очаквайте скоро и онлайн вариант на заявки.

kashoniorgs3212

Купете своите кашони сега

По празниците вие ще се снабдите с кашони на едро с една перфектна отстъпка, попитайте за нея като използвате нашият телефон но гледайте да не пропуснете сроковете между 24 – 27 до 30 декември. Промоцията важи до изчерпване на съществуващото количество. Много хора, вече се обадиха за да попитат относно цените на нашите кашони и останаха доволни от предложенията ни. Имаме намерение промоциалните ни отстъпки да продължат в празнични дни и ще ви информираме своевременно при наличието на бонуси за частни лица или фирми.

Кашони.ОРГ ви желаем весела нова година, много успехи и основно здраве!