Posted on

Татко тези играчки не ми трябват!!!

В процеса на израстване децата спират да се интересуват от иначе любимите им играчки, това понякога натъжава родителите още повече когато си спомните как с огромно желание и амбиция сте ходили по магазините издирвайки различни електронни игри, конструктори, пластмасови пистолетчета, кукли, къщички на барби и кен и какво ли още не … Периодът в който нашите малчугани започват да се интересуват от други неща неминуемо идва и тогава имате два варианта или да изхвърлите играчките им (което според нас е глупаво) или да ги съхраните, защото може би ще дойдат и внуци, дай боже както се казва.

kashonbox

Кашоните ви дават сигурност и надеждност

Изберете кашон и място, в което да съхраните детските спомени на любимите ви наследници, един ден те ще ви бъдат признателни, че сте избрали такъв подход. Вярвайте ни, не ви го казваме защото сме хората, които предлагат кашони а защто сме го изпитали лично и когато, чуеш от вече зрелите си син или дъщеря думите благодаря татко, или благодаря мамо, че не затри детството ми сами ще ни разберете какво имаме впредвид.

Цените на кашони и можете ли да си го позволите

Все пак не купувате нов автомобил, не взимате плазмен телевизор или модерен компютър а по-скоро опаковка, опаковане на спомени и тяхното съхранение в уникалният им вид не ще струва пари, които не може да си позволите да похарчите. Като се замислите само за какви налудничеви неща сте правили харчове и погледнте тази статия през призмата на родителската любов ще сформирате едно равенство, което ще ви оставим като размисъл.

Намерете подходящите думи във времето

Ще дойдат дни, когато ще отворите кашона, ще извадите съдържанието и ще направите необходимата позитивна забелжка ето това беше твоят живот … Ще кажете на децата си! Направете го, това е една стъпка към желаният от всички контакт между семейството, гледайте добре децата си, купувайте им това, което те искат, възпитавайте ги като им се отдавате все пак нали за тях живеем. Кашоните са просто малка част от всичко, това но са добра идея нали?