Posted on

кашони орг: интервю с главния инженер

Интервютата на нашата рекламна агенция са изведени на текст за сайтове от диктофон

Въпрос от рекламната агенция:

Първо, да се представите.015995147

Главен инжинер на Кашони орг:

Казвам се Манол Златев, инженер съм и отговарям за проектирането, производството и обучението на служителите за работа с машините за производство на кашони.

В: От скоро сте партньор на КАШОНИ ОРГ…?

Г. И. Кашони орг: Да, от година и половина работя за тази фирма.

В:  Разкажете повече за това как се случи всичко.

Г. И. Кашони орг: КАШОНИ ОРГ ме наеха заради опита, който имах. Няма да споменавам предишни работодатели, така се разбрахме предварително, но ще кажа, че бях от малкото специалисти в България, които имаха опит с този клас машини и като цяло можех да се справя с всичко от А до Я в този бранш – производство и продажба на кашони, каси, щайги и всякакви материали за опаковане и пренасяне.

В: И станахте…

Г. И. Кашони орг:  КАШНИ ОРГ беше сравнително малък производител на кашони, разполагаха с ограничен кръг клиенти, малък брой. Изведнъж бяха открили нови бизнес ниши и имаха редовни поръчки за производство, продажба и доставка на кашони. Не се справяха или имаха затруднения, за това и ме наеха. Защото можех да закупя най-добрите машини, да намеря служители, да реализирам ежеседмично производство при нужда на малки и големи партиди кашони… като реагирам бързо, реагирам своевременно и незабавно, от днес за утре, както се казва. Като не допускам гафове и държа на доброто качество. Имах опита и бях от малкото хора, които така могат да свършат всичко от А до Я. Май се повтарям.

В: Няма проблем, важно е интервюто да дава разбиране за това, че фирмата е сериозна, да е голямо, не го пишем за литературна награда нали. Говорете спокойно.

Г. И. Кашони орг: Разбира се, фирмата е сериозна, бих казал, че точно за типа клиенти, с които работим, сме най-добрите. Не, че не можем да се справим с редовни поръчки за по 10 000 кашона примерно, аз лично мечтая за такава поръчка, но знаете.. ние сме България все пак.

В: И лесно по нататък как се развиха нещата?

Г. И. Кашони орг: Просто казано, получих обаждане… нужен им е инженер с опит в тоя бранш, аз съм човека, казах. Отидох, видях се със собствениците, допаднахме си… добро чувство за хумор, честни хора, откровен разговор. Довериха ми се. Закупих машините, пуснах обява за работа, наехме сътрудници, наехме по-голямо производствено помещение. После, бих казал бързо, но качествено обучих хората за работа с машините… то не е толкова сложно. И още на третия ден реализирахме първата си партида. От тогава работим здраво, за щастие има работа. И така… Кашоните ни са високо качество. Разбира се произвеждаме и евтини кашони за преместване на посудата на хората, за хамалите, те са ни от най-редовните клиенти, няма как, пък и собствениците на КАШОНИ ОРГ имат дялово участие в такива фирми.