Posted on

Съвети за опаковане

Днес си позволихме да ви дадем някои практични съвети за опаковане на багажи при преместване на дома или офиса. Може да ги използвате най-рационално за да предпазите имуществото си от повреди и неприятности.

 Вече над двадесет години ние се занимаваме с опаковъчни материали като кашони, чували, стреч фолио, специални хартии и други. Именно поради това знаем какво е нужно на едно семейство при пренасяне на предмети, мебели и прочие.

На първо място залепете дъната на вашите кашони и горната им част когато се напълнат до горе. Сложете две ленти тиксо по напречната част на кашоните и една лента в централната им част. В случаи, че остановите нестабилност на опаковките залепете и тяхните краища.

Втората важна стъпка според нас е използване на обемни кашони за по-леки вещи а за по-големите малки съразмерими опаковки. Това са правила, които не бива да забравяте тъй като са изключително важни за постигането на добър краен резултат при опаковане.

Продължаваме със съвет за пакетиране на чупливи предмети. Тук строго препоръчваме да ползвате двойно подплатени кашони, на чието дъно да поставите мека хартия. Това ще предпази вашите чаши и чинии. Овивайте всичко разделно така, че да му осигурите допълнителна сигурност по време на преместване и транспорт. Не на последно място групирайте предметите и ги надпишете така, че товарачите да знаят какво е съдържанието на всеки от кашоните.

Ако не разполагате с подходящи за преместванията ви кашони може да прегледате каталога в нашия онлайн магазин за опаковки. Тук ние сме ви дали голям избор от най-различни материали, които сме сигурни, че ще ви влезат в работа. Надяваме се нашите съвети да са били полезни и очаквайте продължението им в следащите публикации. Всичко хубаво.

Posted on

Купете кашони на идеална цена

За разлика от много фирми продаващи опаковки и специално кашони ние се опитваме да предложим най-добрите цени на клиентите. Обикновено когато купувате картонените средства за опаковане вие заплащате ддс, превоз и какви ли не други неща. При нас такива практики липсват и продаваме всички опаковъчни материали с големи намаления, които може да видите в сайта ни.

Много от кашоните, които предоставяме на потребителите са наше производство. Разбира се, че сме предвидили и на едро както и услуги по преместване на имуществото ви за ваше допълнително улеснение. Направихме Онлайн магазина за опаковки във вид чували, кашони, аеропласт и други за да можете да правите по-лесни поръчки без да е необходимо телефонно обаждане или писане на електронни писма.

Идеални цени и грамотно обслужване това гарантираме ние професионалния опаковъчен екип на Kashoni ORG, който работи денонощно във ваша полза. Направете заявките си а ние ще ги обработим скорострелно. От скоро предлагаме и доставка на кашони във всички български градове но с тази наша услуга ще ви запознаем в следващата ни публикация.

Откакто продаваме кашоните си през интернет спечелихме интереса на мнозинство фирми и търговски вериги в страната, които имат интерес към качеството на артикулите ни за опаковане. И поради факта, че сме сериозни хора ние се развиваме с всеки следващ ден и искаме да ви вдъхнем доверие в развитата от нас дейност.

Сертификатът за качество на продуктите ни краси стената на нашия офис но по-важното е, че освен него ви предложихме още безплатна доставка за София, отстъпки, разширен асортимент опаковки и много други изненади, които гарантираме ще продължат и в бъдеще.

Тук в блога сме описали подробно отделните опаковки представени с наша марка. При въпроси сме дали координатите си чрез, които да се свържете с нашите доставчици и да получите необходимата за вас и вашата фирма информация. Основната презентация на нашия продуктов каталог може да видите на главната ни страница и да селектирате нужните ви опаковки още сега.

Posted on

Нашите кашони за обществото

Благодарим на всички, които поръчаха кашони и опаковъчни материали чрез нашия нов онлайн магазин за опаковки. Скоро ние ще предложим още добри продукти, които да приложите за вашия дом или бизнес. Както сами може да се уверите от посещението на уеб сайта ни всички материали, които предлагаме държат европейско качество и са на цени, които може да си позволите.

Освен, че се занимаваме с продажба и изработка на кашони ние предлагаме и допълнителни опаковъчни материали. Аеропласт, тиско и прочие (виж каталога в сайта). За вас сме предложили бърз и лесен начин да поръчате благодарение на вградения виртуален магазин. До скоро връзката с обществото се осъществяваше по телефона и по този начин се договаряха доставките на кашони велпапе и други видове опаковки. Сега всичко е доста по-лесно като единствено трябва да добавите избрания от вас материал в кошницата.

Бърза доставка на кашони към всеки дом и офис

Според интереса към нашия онлайн магазин за кашони можем да твърдим, че клиентите търсят качеството. Ние им го предлагаме на добра цена и това може би е причината за популярността особено сред интернет потребителите. Повечето хора търсят картонени опаковки за да съхранят различни вещи в домашни складове или стоки за търговията си. От блога можете да получите свободна консултация отнсоно грижите за кашоните, различните им видове и възможности за употреба.

В най-скоро време ще отворим потребителска рубрика, в която освен, че ще може да споделите мнението си относно продуктите ни, ще получите опцията да зададете вашите конкретни въпроси свързани с опаковане на имущество. Ако обаче искате да осъществите контакт с нас  то може да го направите като използвате имейла ни. Вашите поръчки ще бъдат обработени скорострелно и ние ще доставим кашоните ви там където поискате. Благодарим, че отделихте от времето си за да посетите нашия сайт и ви желаем всичко добро.

С най-топли чувства екип Kashoni.ORG

 

Posted on

Ново в онлайн магазина за кашони

Вече освен различни по размер трипластови и петпластови кашони нашия онлайн магазин предлага и над пет вида опаковъчни материали. Поръчайте онлайн аеропласт и Крафт аеропласт с велпапе, сезалови чували с тиско (скоч), стреч фолио и дори амбалажна хартия.

Под всеки артикул и опаковка ще видите цената а чрез клик върху бутона купи и съответния продукт ще можете да го добавите в количката. Пазаруването на кашони и опаковки от нас е по-лесно и удобно за потребителите защото ние мислим за вас.

Избраните от вас кашони за опаковане на дрехи, стоки и материали или опаковъчните пособия като стреч фоли, аеропласт и други ще пристигнат при вас чрез наш куриер. Ще имате възможност да направите оглед на материалите и да ги върнете в случай, че откриете някакъв проблем. Ние държим нашите клиенти да останат доволни от обслужването и предложените в сайта кашони и други видове опаковки. В блога пък четете съвети и инструкции за опаковане на различни вещи от дома или офис ви.

Нашият онлайн магазин за кашони се радва на добра посещаемост и ние благодарим на всички, които поръчаха опаковки и материали за пакетиране от нас. С времето имаме планове да разширим възможностите си като предложим допълнителни продукти в сайта. Новост при нас е, че можете да закупите машинка за опаковане, която особено практична за голяма част предприятия и частни фирми.

Ако имате проблеми с нашите кашони или опаковането на продуктите ви може да задавате въпроси като използвате менюто за контакти с kashoni.org. Коментирайте и нашите предложения в блога ни като се надяваме на градивни добронамерени забележки. Пожелаваме на потребителите си да използват качеството на нашите материали винаги когато имат нужда от опаковане и приятен ден от нас!

Posted on

Нашият онлайн магазин за кашони е на лице

За онези, които още не знаят нашия онлайн магазин за кашони е на лице. От години наред ние предлагаме опаковане и опаковъчни материали – кашони както и производство на последните за фирми и домашни потреби. До сега практикувахме продажба на кашони след поръчка по телефона като прибавяхме и доставка за София. От днес можем да се похвалим и с възможност да купите опаковки директно от нашия сайт.

Доста време ви обещавахме, че ще вградим възможността за закупуване на картонени кутии и кашони от Кашони ОРГ и ето, че най-накрая вие можете да го направите. Изберете кашона, от който се нуждаете кликнете върху бутона „Купи“ и попълнете вашите данни. След това очаквайте връзка с вас и доставка на нужните ви опаковъчни продукти. Пазарувайте опаковки от нашия онлайн магазин за кашони днес. За фирмените ви нужди, за търговските обекти, които управлявате или за опаковане на вещи при преместване на дома.

Други опаковъчни материали от нашия онлайн магазин за кашони

Тъй като ние сме специалисти в опаковането на стоки и вещи предлагаме и пълен асортимент от опаковки и материали за запечатване на кашони, предпазване на мебели и други подобни. Изберете аеропласт с велпапе, тиско, стреч фолио, чували и други. Пълната гама от опаковки вижте на нашата главна страница, към която сме посочили адрес в публикацията. 

В случай на въпроси относно опаковане в кашони, чували и използването на различните материали и инструменти свържете се с нас и потърсете помощ от най-добрия онлайн магазин за кашони.

Благодарим че избрахте Kashoni ORG за вашите нужди от опаковане и то на най-добри цени. Ние можем да предложим и специални оферти за магазини, предприятия и офиси. Свържете се с нас. Довиждане.

 

 

Posted on

Опаковки за най-добрите фирми в София

Ние предлагаме опаковки и опаковъчни материали за вашите фирмени стоки като от нас можете да потърсите съдействие по визията на кашоните, които закупувате. Ние сме готови да се погрижим за по-красивият дизайн на вашите опаковки като отпечатеме фирменото ви лого или някакъв надпис по ваше желание. Тези услуги са често търсени от търговците в София, които вече поръчаха от наштите кашони. Възползвайте се от услуги по професионално опаковане още сега за да имате по-голям успех сред клиентите си.

Както всички добре знаем днес най-големите вериги магазини имат огромна нужда от кашони а ако на тях стои логото и слогана на фирмата ви биля тя ЕТ, ЕООД и т.н.
Примамливият външен вид на кашоните, в които сте опаковали храни, напитки или дрехи или други стоки ще грабне клиентите ви и вие ще реализирате повече продажби.

Ако ни се доверите ние ще ви помогнем за дизайна, ще ви доставим кашони във всички размери и навсякъде в столицата. Включили сме доставка с личен транспорт директно до дома и фирмата ви.

Много ценени са картонените опаковки днес и ние всиячески се стараем да ви ги предлагаме във всякакви атрактивни варианти. От нас вие дори можете да получите производство на кашони съгласно нужният ви вид и размер. За всяка подробност свързана с фирмената ни дейност можете да четете в сайта ни като сме описали нашите занимания по достъпен и разбираем за клиентите начин.

Много силно се надяваме, че вашата търговска компания ще се заинтресува от тук предложените оригинални опаковки и сме в очакване на поръчките ви за доставка или производство на кашони както и всички така нужните за дома или бизнеса ви и опаковки. Поздрави и до нови срещи.

 

Posted on

За нашите продажби на кашони и опаковъчни материали

Здравейте уважаеми потребители Христос Воскресе, днес искаме да презентираме работата си през последните две седмици, в които направихме всичко по възможностите си за да заредим нашият склад с различни размери кашони. От много време насам получаваме запитвания и поръчки на опредлен вид кашони но често ние нямахме в наличност и клиентите трябваше да чакат определен период от време.

Днес вие можете да закупите кашони с всички размери тъй като впрегнахме целият си потенциал за да изработим и полъним продукцията си. Сега вие може да правите вашите заявки както директно от нашият сайт чрез електронната поща така и от нашите партньори занимаващи се с преместване на имущество от дома или офиса. Намерете и нужните ви материали за залепване, надписване и етикиране на кашони отново от нас. Като специалисти в областа ние сме подсигурили всичко необходимо за изискванията ви.

За подробности около офертите ни на едро можете да прочетете в блога където сме написали какви възможности предлагаме на фирмите и тяхните скаладове за доставка на кашони, опаковки и опаковъчен материал. Само напомняме, че ние предлагаме и картонени кутии с нестандартен дизайн и размери за вашите стоки и материали.

Потърсиха ни мнозини и смятаме, че останаха доволни от получените материали и съвети за опаковане. Вие може да закупите кашони с директна доставка до дома или фирмата ви използвайк нас за посредници. Това е едно удобство, което осигуряваме за хората, които нямат време да дойдат директно до нашите складове в София и останалата част от страната.
Кашоните са важен опаковъчен материал, който се предлага в стандартни или подсилени варианти. В сайта ни сме дали всички възможни видове кашони, които можете да поръчате и като допълнение сложихме някои практични съвети за опаковане, които ще ви бъдат от полза. Вярваме, че сме успяли да ви помогнем и ви желаем приятно изкарване на Великден.

Posted on

За покупката на нужните ви кашони

Обърнете се към истинските професиноалисти търгуващи с кашони у нас. Не всеки магазин за опаковъчни материали може да ви осигури необходимите размери на така търсените картонени и велпапе опаковки докато ние ви предлагаме дори производството им за вашите фирмени и битови задачи.

От нас вие можете да откриете всякакви кашони и дори ще получите професионална консултация за това как да съхраните имущество в тях. За годините, в които се занимаваме с този вид търговия научихме, че клиентите опаковат специфични неща, ценности и вещи имащи сантиментална стойност за тях.

Тук в блога сме публикували куп статии, които могат да ви бъдат изключително полезни при изборът на кашони. Освен това сме обяснили и как да защитите имуществото си при преместване в страната и чужбина. Добавихме наши партньори, които свободно може да наемете за транспортни и хамалски услуги като смятаме, че по този начин ще постигнете желаният ефект.

Кашони ОРГ разбира се, има една основна цел и тя е да ви снабди с опаковки където и да се намирате.Винаги сте добре дошли да поръчате кашони от нас и партньорите ни. Изпращайте запитвания относно размери като ние ще се съобразим с вида имущество обект на пакетиране.

ВАЖНО : Преди да зададете въпроси относно нашите предложения за кашони вижте публикуваната информация в блога, която би могла да съдържа нужната ви информация. Продължаваме да се стараем и да подобряваме качеството на услугите си за да Ви бъдем максимално полезни!

В допълнение само ще кажем, че няма нищо по-лесно от това да закупите кашони на дребно и едро като сме се погрижили да ги доставим там където ни кажете. Ами смятаме, че с това днешната публикация се изчерпва. Искаме да ви бъдем полезни за това очакваме да ни се обадите. Бъдете здрави и купувайте кашони свободно. Успех и до скоро.

35

Posted on

Oрганизирано опаковане и качествени кашони

Много хора купуват кашони от нас не само защото предлагаме този вид опаковки за защото добавяме ценни съвети за използването им. Често срещано явление в нашата работа е да консултираме потребителите за подбора на размери и видове кашони както и за начина на опаковане като именно това ни прави още по-близки с вас.
Тъй като смятаме, че сме длъжни да ви информираме с подробности относно използването на продаваните от нас продукти ние освен консултации на живо пишем статии в нашият блог, които да ви въведат в употребата на картонените опаковки.

Ден след ден ние получаваме различни въпроси кои кашони са най-сигурни или как да етикираме стоките си. Отговаряме на всички вас и ще продължаваме да го правим защото знаем колко важно е да съхраните вещите си по възможно най-добър начин.За приложението на опаковъчните продукти може да се пише много и всичко интересно ще намирате именно на нашите страници.

Днес отново напомняме, че ние предлагаме продажба, производство и доставка на кашони. Признатите опаковки в целият свят на страхотни цени само тук в нашият сайт. Като бонус за уважаемите ни клиенти прибавяме и някой друг лесно изпълним трик за защита и складиране на имущество като се надяваме да сте доволни.

Публикуваме всичко, което се отнася до разпространение, продажба и доставка на масовите опаковъчни материали за битови и фирмени изисквания. Подплатяваме дейността си със сертификат за качество, който принадлежи на представените от нас партньори занимаващи се с пакетиране, преместване и други полезни за обществото дейности.

Все още подготвяме една серия от практически уроци за грижа относно кашоните при преместване. Какви мерки трябва да вземете, по какво се различават качествените кашони и много други интересни неща. Но за всичко това трябва да ни посещавате защото времето не стига. Обещаваме ви, че ще публикуваме интересната информация възможно най-скоро а до тогава ви желаем успех и всичко най-хубаво.

kastor

Posted on

Спешни доставки на кашони в страната

Вие имате нужда от кашони, с които да подхраните настоящите процеси във вашият склад. Искате да получите кашоните веднага и за това ви трябва сигурна фирма, която да ви ги достави още на деня. Нямате никакъв проблем ние ще изпратим доставчиците ни на нужното място за да заредят вашият склад или пък ако искате да купите опаковки за преместване на дома ви например. От времето, в което започнахме да полагаме труд за опаковане и продажба на опаковки ние знаем какво вълнува клиентите и правим всичко онова, от което имате най-силна нужда.

Спешните случаи, при които се налагат доставки на кашони са когато има дефицит на качествени опаковки за вашата компания. Тогава се намесваме ние, които пристигаме на вашият адрес и носим комплекта, който сте ни заявили. Вашите размери и видове ще определите чрез желанието ви да опаковате конкретен материал.

Анализирайте стоките, които ще пакетирате и ни пишете на е-мейла за да ви отговорим относно цените и времето за доставка. Можете да бъде абсолютно сигурни в това, че ще задоволим нуждите ви относно желаният опаковъчен материал. Нашата цел е да защитим максимално имуществото ви предлагайки доказано качествени продукти. Можете да ни имате пълно довереие в добрите ни намерения.

Другият вариант за връзка с нас е чрез телефона, който сме написали на главната ни страница тук в сайта. Звънете ни за да ви дадем повече подробности около поръчката на опаковъчни материали във вид кашони и картонени кутии.Ако заявите доставка на кашони извън столицата вие ще трябва да заплатите нашият транспорт на километър. Моля очакваме връзката ви с нас и ви пожелаваме всичко най-добро до следващата ни статия в блога.

kashioni